Ensana Health Spa Sovata: „Ne ocupam sa ai o viata activa, fara dureri, plina de vitalitate!”

/Ensana Health Spa Sovata: „Ne ocupam sa ai o viata activa, fara dureri, plina de vitalitate!”

Ensana Health Spa Sovata: „Ne ocupam sa ai o viata activa, fara dureri, plina de vitalitate!”

Ensana Health Spa Sovata, partener Etalon Travel Agency, este recomandarea noastra de astazi.

Ne place sa aducem in atentia ta oportunitati care sa vina in intampinarea nevoilor tale si care, dupa ce tragi linie, sa-ti aduca beneficii atat la nivel fizic, cat si la nivel emotional.
Complexul hotelier din Sovata se ocupa foarte bine sa mentina acest echilibru, si un sejur acolo cu siguranta va aduce beneficii reale asupra starii tale de bine, la modul general.

„Recunoastem relatiile dintre simptome si folosim o abordare multifatetata pentru a trata afectiunile sau pentru a le preveni. Indiferent de preocuparile sau obiectivul dumneavoastra, ne axam pe resurse naturale, dovedite in timp, care activeaza mecanismele naturale de autovindecare ale organismului. Combinam acestea cu intelegerea noastra profunda a aspectelor medicale, exercitiile functionale, un regim alimentar echilibrat si o relaxare fizica si emotionala. Spre deosebire de medicina conventionala, care adesea foloseste medicamente pentru a trata simptomele pe termen scurt, abordarea noastra are drept scop tratarea cauzei de baza a problemei de sanatate pentru a o remedia pe termen lung pentru ca dumneavoastra sa puteti trai o viata activa, fara dureri, plina de vitalitate”, declara Arpad Godra, director de marketing si vanzari Ensana Health Spa Sovata.

Afectiuni tratate in cadrul Ensana Health Spa Sovata:

REZERVA un sejur la Ensana Health Spa Sovata!

dureri de spate, dureri ale articulatii, ddureri de gat, umar, sold, artrita, reumatism, osteoporoza, boli degenerative, reabilitare post-operatorie, sistemul musculoscheletic (locomotor) – antrenament functional si fizioterapie, pentru mobilitate si antiinflamator, apa termala sau namol terapeutic, calmarea durerii si cresterea mobilitatii.
– afectiuni dermatologice, psoriazis, neurodermatita, eczema atopica, acnee – bai si namoluri cu continut de sare, unguente si fototerapii pentru tratarea afectiunilor dermatologice, cu rezultate foarte bune..
– metabolism, afectiuni interne, vase, sistemul imunitar, tesut conjunctiv – bauturi terapeutice si tratamente spa, bai cu gaz uscat si tratamente administrate pe cale inhalatorie pentru ameliorarea simptomelor si promovarea capacitatii de autovindecare.


– probleme respiratorii, probleme respiratorii cronice, alergii, raceli, infectii tract respirator – tratamentele pe cale inhalatorie cu remedii naturale, saruri si uleiuri esentiale sunt foarte eficiente pentru ameliorarea simptomelor.
– afectiuni cardiovasculare, hipertensiune, arterioscleroza – tratamente medicale spa, un mediu sanatos, programe de activitate specifice si antrenament functional, o dieta sanatoasa si tratamente relaxante cu asistenta medicala.
– afectiuni neurologice, paralizii, afectiunea sistemului somatosenzorial – cu reabilitare specifica, stabilizare sau reantrenare a functiilor afectate, pentru un grad ridicat de independenta.
– afectiuni ginecologice si infertilitate, probleme menstruale, incontinenta urinara, reabilitare în urma interventiei ginecologice, dorinta de a avea copii – turba terapeutica are efecte antibacteriene, ajuta circulatia si are efecte antispasmodice, ameliorand o varietate de afectiuni ginecologice.
– oncologie, cancerul de san, leucemia cronica, mielomul multiplu, limfomul – un sistem imunitar mai puternic, mai multa rezistenta si o minte mai calma – doar cateva dintre beneficiile pentru pacientii bolnavi de cancer.


– urologie, vezica urinara, prostata, rinichi – bauturi terapeutice si tratamente spa, bai cu gaz uscat si tratamente administrate pe cale inhalatorie pentru ameliorarea simptomelor si promovarea capacitatii de autovindecare.
– afectiuni digestive – bauturi terapeutice si tratamente spa, bai cu gaz uscat si tratamente administrate pe cale inhalatorie pentru ameliorarea simptomelor si promovarea capacitatii de autovindecare.

„Gama noastra extinsa de hoteluri balneare celebreaza puterea resurselor naturale pentru starea dvs. de bine fizica si echilibrul emotional. Combinam proprietatile tamaduitoare ale apelor termale si minerale, namolurilor si altor elemente naturale cu un istoric de cunostinte specializate dovedite în domeniul medical si metode de diagnosticare moderne. si facem cunoscute aceste lucruri oaspetilor care vin în locuri istorice pline de cultura si frumusete din sapte destinatii din Europa”, conchide oficialul grupului hotelier din Sovata.

By |2020-02-23T13:02:44+03:00februarie 23rd, 2020|Excursii|0 Comments

Leave A Comment