Loading...
DESPRE NOI2021-12-14T15:10:03+03:00

CREATIVITY. SIMPLICITY. PERFECTION.

“Ne dorim turisti fericiti si multumiti, de aceea am selectat cu atentie si rigurozitate hotelieri, tour-operatori romani si parteneri externi cu credibilitate, cu vechime si traditie in piata turistica si care ne ofera certitudinea serviciilor de calitate.”

Etalon Travel va ofera garantat servicii de cea mai buna calitate la preturi reale si avantajoase, iar oferta sa este bazata pe relatiidirecte cu cei mai buni touroperatori , transportatori si hotelieri din domeniu. Pasiunea pentru calatorii a echipei noastre este nelimitata, iar din placerea de a o impartasi consultantii nostri nu reprezinta doar agenti de vanzari, ci si asistentii personali de calatorie ai turistilor.

Misiunea noastra devine confortul in vacanta dumneavoastra, indiferent de bugetul pe care il alocati si de modul in care va petreceti timpul liber. Iar calitatea, promptitudinea si corectitudinea sunt caracteristicile pe care ni le asumam!

Obiectivele principale ale companiei sunt definite de un client multumit, iar specialistii in turism Etalon Travel sunt dedicati servirii in totalitate clientilor, fiind un important furnizor de experiente si de servicii turistice premium. De asemenea tinem cont de observatiile si sesizările clientilor nostri si pe baza lor urmărim să ne îmbunătătim în permanentă performantele si calitatea serviciilor oferite. Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea si pregătirea continuă a personalului, în vederea dezvoltării competentelor profesionale si a abilitătii de a oferi servicii de cea mai bună calitate.

Viziunea agentiei este sa devina un nume important în domeniul turismului, oferindu-le clientilor solutii complete si stabilind cu ei relati pe termen lung.

Etalon Travel pune la dispozitia turistilor sai o gama larga de servicii turistice pentru destinatia ROMANIA:

 • La Munte in perioada Sarbatorilor de Iarna si in restul anului.
  Destinatii: Poiana Brasov, Sinaia, Azuga, Bran, Paltinis, Transfagarasan -Posada- Balea Lac-Marginimea Sibiului, Transalpina- Straja- Ranca.

 • La Mare in perioada estivala.
  Destinatii: Eforie Nord, Mamaia, Neptun Olimp, Saturn, Venus, Jupiter, Mangalia.

 • In Delta Dunarii pe tot parcursul anului.
  Destinatii: Gura Portitei, Localitatile din zona Bratului Sulina si a Bratului SF.Gheorghe.

 • Turism Balneo si de sanatate pe tot parcursul anului.
  Destinatii: Sovata, Baile Herculane, Baile Felix, Covasna.

 • Circuite,  programe excursionale si pelerinaje de durata scurta, medie si lunga in toate zonele principale ale tarii (Bucuresti, Transilvania, Maramures, Bucovina) cu cei mai bine pregatiti ghizi proprii de limba Rusa, Engleza,  Franceza, Italiana si nu numai.

FACETI CUNOSTINTA CU ECHIPA NOASTRA

Echipa noastra este formata din profesionisti, unii chiar cu experienta de peste 25 ani de ani in domeniu, iar impreuna ne dorim prin acest proiect sa ne asumam intreg parcursul dumneavoastra de la cunostinta cu noi pana la intoarcerea din cea mai frumoasa vacanta la care ati visat dintotdeauna. Specialistii nostri participa la activitatii si calatorii de informare in destinatiile promovate astfel ca pot garanta calitatea hotelurilor, tururilor si vizitelor recomandate.

Ghereg Valeria

 CEO and Owner

 Experienţa 12 ani.
Contractari, Promovare, Strategie de business.
Limba rusă, română și engleza,

Ghereg Nicolae

 Ghid si Agent Turism

Experienţa 25 ani.
Incoming departament, Customer care.
Limba rusă, română.

Raileanu Alexandra

Ski & Sea Resorts Travel Advisor

Experienţa 5 ani.
Outgoing departament.
Limba română, engleză.

Petrescu Cristina Alexandra

Balneo & Spa Travel Advisor

Experienţa 5 ani.
Incoming departament.
Limba română, engleză.

Joita Manuela Carmen

Financial Controller.

Sterpu Stefan

Incoming Groups&FIT Travel Advisor

Incoming departament.
Limba română, rusă, engleză.

PARTENERI

Partenerii nostri atent selectati ne ofera siguranta turistilor si o vacanta reusita pentru ei, acest principiu face parte din Viziunea si Misiunea companiei noastre.

WE PROMISE

Valorile, viziunea si Misiunea Companiei.