MAMAIA

/MAMAIA
MAMAIA2019-08-28T15:45:52+03:00

Project Description

STAŢIUNEA MAMAIA

MAMAIA este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune a litorului nostru. Situata in nord, Mamaia are o pozitie privilegiata. Statiunea este alipita municipiului Constanta si desparte lacul Siutghiol de Marea Neagra.

Statiunea a fost supusa in ultimii ani unui amplu proces de modernizare, capatand un frumos aer occidental si devenind astfel destinatia preferata pe timp de vara a turistilor atat la nivel international cat si national . Palmieri, fantani arteziene spectaculoase, evenimente mondene si spectacole de senzatie, restaurante si cluburi luxoase, terase si gradini linistite, zone de promenada, parc acvatic, telegondola si centre de agrement, toate aceste facilitati fac din

Mamaia o statiune a bunului-gust, distractiei si relaxarii.
Renumele statiunii se datoreaza si faptului ca statiunea a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.
Pe langa superba plaja, statiunea ofera turistilor sai numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber. In statiune, pe malul marii sau pe malul lacului exista baze pentru practicarea sporturilor nautice, plimbari cu hidrobicicleta, ridicari cu parasuta, windsurfing, yachting, plimbari cu banana, skiket, ski nautic, scufundari sau plimbari cu barca. O alta atractie este Parcul Aqua Magic ce pune la dispozitie instalatii acvatice moderne, tobogoane.
Printre activitatile de agrement se numara: plimbare cu Telegondola, plimbare in Satul de Vacanta pentru suveniruri, restaurante cu specific romanesc, Parcul de distractii Luna.
Plimbarea pe faleza statiunii este o metoda de relaxare la indemana oricui. Inchisa traficului auto, pe faleza veti gasi terase, spatii verzi, galerii comerciale, magazine cu suveniruri.
Dintre zonele de promenada ale statiunii Mamaia, cele mai cunoscute sunt cele din zonele Perla
si Cazino.
In zona Perla sunt amenajate gradini cu banci pentru odihna si fantani arteziene. Aici puteti gasi si Teatrul de Vara, loc in care se desfasoara spectacole de divertisment si concerte pe toata durata sezonului. In zona Cazinoului este amenajata o spectaculoasa fantana arteziana, luminata foarte frumos seara. Turistii se pot plimba printre jeturile de apa sau se pot odihni pe bancutele care marginesc piateta. Zona Cazinoului este locul in care vara sunt organizate spectacole in aer liber si parade tematice.
Cluburile de noapte din statiunea Mamaia sunt renumite pentru efervescenta si eleganta. Excursiile la diverse obiective din Dobrogea sunt organizate de agentiile de voiaj sau de hoteluri si va ofera sansa sa aflati amanunte despre cultura si obiceiurile locurilor.

Project Details