Povestea vacantei petrecute pe Insula Thassos, Grecia.

/Povestea vacantei petrecute pe Insula Thassos, Grecia.

Povestea vacantei petrecute pe Insula Thassos, Grecia.

Cu câteva zile în urmă, am primit o surpriză plăcuta din partea clienților noștri fideli, un grup de oameni veseli în frunte cu Serban Ancuta.
Dorim să vă împărtășim povestea vacanței lor petrecute pe Insula Thassos, Grecia, alături de minunatele poze și o recenzie pe măsură!

“După mulți ani de zile a venit momentul unui concediu de vară pe alte meleaguri!
Am ales, Grecia … totul a fost minunat.. începând de la colaborarea cu Agenția Etalon Travel Agency, care ne-a dat cele mai bune recomandări și sugestii, într-un timp foarte scurt.
În luna iunie 2018, ne-am cazat în Insula Thasoss, zona Potos, Hotel Potos.
Hotelul de trei stele a fost pe placul nostru: camere spațioase, cu balcon, curate, atent îngrijite de către personal, echipate cu tot ceea ce este necesar unui spațiu de locuit.

Peisajul Insulei Thasoss te lasă fără cuvinte: leandrii divers colorați, portocalii și măslinii mărginesc șoselele! Plajele – Marble Beach; Golden Beach; Paradise Beach , Aliki.. – sunt doar câteva din cele care ne-au răsfățat cu nisipul lor fin, cu apă de un albastru infinit, cu liniștea și farmecul lor.
O alta zonă deosebită pe care o recomand cu plăcere este Theologos. Este o mică așezare situată în munte, cu drumuri înguste înclinate, cu leandrii de o frumusețe rară.

Sunt multe de spus, povestit, împărtășit… ce știm noi, acum, cu certitudine, este că, Grecia ne-a captivat și vom reveni cu mare plăcere acolo… pentru la anul (2020) asteptăm oferta dvs. pentru Lefkada!”

Vă mulțumim pentru o astfel de recenzie, pentru noi aceste cuvinte sunt incredibil de plăcute și neprețuite!

By |2019-06-14T10:21:49+03:00June 14th, 2019|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment