GEOAGIU-BAI

/GEOAGIU-BAI
GEOAGIU-BAI2019-04-21T23:03:09+03:00

Project Description

GEOAGIU-BAI

Profil: reumatologic
Relief: deluros
Clima: temperat continentala
Altitudine: 350 m
Temperatura vara: 20° C
Temperatura iarna: -2° C

Oras in apropiere: Deva 40 km, Cluj Napoca 140 km, Timisoara 195 km, Oradea 210 km, Baia Mare 280 km, Sibiu 95 km, Bucuresti 355 km, Arad 170 km, Suceava 436 km.

Factori de cura: ape alcaline, usor sulfuroase, bicarbonatate, magneziene, mezotermale si termale radioactive; namol de turba, ioduros-feruginos, climat sedativ.

Aeroport apropiat: Sibiu 90 km.

Alti factori: Muzeul Memorial “Aurel Vlaicu” din satul Aurel Vlaicu, Cheile Cibului, Cheile Mazaii, Lacul Natau.

Indicatii terapeutice: Afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze); afectiuni reumatismale inflamatorii (stari algice articulare); afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala); afectiuni posttraumatice (redori articulare posttraumatice, stari dupa operatii pe articulatii, stari dupa fracturi, entorse, luxatii); afectiuni neurologice periferice (pareze usoare, sechele dupa polineuropatii); afectiuni ginecologice (tulburari minore de pubertate si menopauza); afectiuni asociate (endocrine, metabolice si de nutritie, dermatologice, nevroza astenica, boli cardiovasculare, boli profesionale).

Contraindicatii: Boli febrile acute, insuficienta cardiaca, decompensata, infarct miocardic, epilepsie.
Instalatii de tratament: Instalatii pentru bai calde cu apa minerala in vane si bazine; instalatii pentru aplicatii calde de namol; instalatii de electro- si hidroterapie; buvete pentru cura interna cu ape minerale; bazine in aer liber cu solarii pentru aerohelioterapie; sala de gimnastica medicala,masaj medical.

HOTEL GERMISARA 4*

Adresa: Geoagiu-Bai, str. Germisara nr 1 B, cod 335450, jud. Hunedoara
Hotel Germisara Resort & SPA 4*s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA, devenind o destinaţie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie.
De asemenea, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building, pentru multe companii importante din tara si strainatate.

Dotari generale:restaurant -200 locuri, parcare proprie -contra cost, internet, doua lifturi, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate spatiile publice si in camere, doua baruri, terase, birou de informatii, schimb valutar, serviciu de lustruit pantofii pe fiecare etaj.

Sali de conferinta: 4 – Belvedere – 200 locuri, Decebal – 90 locuri, Traian – 60 locuri, Burebista – 25 locuri. Salile sunt dotate cu: videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem propriu de sonorizare, laptop, aer conditionat.

Dotari camere:aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -Wi-Fi gratuit, telefon. Număr total camere: 144, Duble: 137 – dintre care 93 camere cu pat dublu si 44 camere cu pat matrimonial. Apartamente: 7 – dintre care 1 apartament pentru persoane cu dizabilitati. Apartamentul este compus din living si dormitor.
Taxa de statiune care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare se achita separat la receptia hotelului in ziua sosirii.

Check-in incepand cu orele 16:00, check-out pana la orele 12:00.

Servicii:spalatorie, calcatorie, rent-a-car, excursii la obiective turistice, inchiriere ATV, transpot la/de la aeroport, room – service 24 ore, coafor.

Servicii masa:se acorda in restaurantul Feel the Flavours, categoria 4 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem “meniu fix – servire la farfurie”.

Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, piscina cu apa termala, SPA, baza tratament, solar, masaj, aroma-terapie, sauna.

Tratament: hidrokinetoterapie de grup in piscina de tratament cu apa termala la 36°C, aerosoli de grup (cu efect de salina), electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, cuntenti tens, curenti trabert), magnetoterapie cu aparatura spaciala de ultima generatie ASA PTM-QS si paturi cu aplicatorii integrati, unde scurte cu aplicatori speciali de tip circuploda (focalizeaza fluxul de inalta frecventa pe zona de tratament si creste eficienta tratamentului), ultrasunete, aplicatii cu parafina (nu cu gel siliconic) preparata cu aparate speciale de sterilizare si pregatire a parafinei, laserterapie cu lasere MLS de mare putere, robotizate, baie galvanica, baie cu arome si hidromasaj (jacuzzi in apa termala).
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Project Details

Categories: