BRAN

/BRAN
BRAN2019-04-21T23:01:59+03:00

Project Description

BRAN

Situat la mai putin de 30 de kilometri de Brasov, intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Branul este deopotriva un loc de istorie si legenda. Zona Bran se afla la granita dintre “Tara Barsei” si “Tara Fagarasului”, si reprezinta un punct de legatura intre Muntenia si Transilvania. Obiective turistice şi de agrement

Obiective turistice şi de agreement: Castelul Bran, Cetatea Râşnov, Poiana Braşov, Castelul Bran, Castelul Peleş, Mănăstirea Sinaia, Cetatea Braşovului, Castrul Roman Cumidava (Raşnov), Cetatea Ţărănească (Râşnov), Turnul Negru (Braşov), Biserica Neagră (Braşov).
Branul este locul in care se afla Castelul lui Dracula, unul dintre cele mai vizitate castele din Europa. Acesta reprezinta o sursa de inspiratie a celei mai fascinante legende, cea a singerosului Conte Dracula. Castelul a fost insa construit de locuitorii orasului Brasov intre anii 1377 – 1382 pentru a apara trecatoarea de invaziile turcilor.Pe langa renumitul castel in aceasta zona se mai pot gasi o multime de atractii turistice printre care: Cheile Moieciului, Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Pestera Dambovicioara, Cetatea Rasnovului, dar si Brasovul, impreuna cu cetatile sasesti de la Prejmer si Harman.

Temperatura medie vara: 20°C si temperatura medie iarna: 0°C

Oras in apropiere: Braşov, 25 km, Bucureşti 180 km, Cluj 315 km, Timişoara 420 km, Sibiu 155 km, Baia Mare 390 km, Oradea 448 km, Arad 433 km, Suceava 375 km.
Cel mai apropiat aeroport: Sibiu, 155 km

HOTEL WOLF 2 4*

 

 

 

Complexul Wolf este situat la 1.5 km de castelul Bran.
Adresa: Bran, str. Branului nr. 36, cod 507025, jud. Brasov.
Complexul Wolf si-a intregit imaginea prin inaugurarea unui nou hotel, Hotel WOLF 2**** care se adauga Hotelului Wolf 1 ***.
Hotelul, finalizat in 2009, dupa un an de munca asidua, chiar daca ocupa o suprafata de peste 6000mp si este structurat pe 5 nivele, creeaza o destinatie ideala atat pentru escapadele de sfarsit de saptamana cat si pentru intalniri de afaceri importante prin imbinarea stilului modern cu cel clasic si al luxului cu rafinamentul.
Informatii si dotari hotel

Dotari generale: restaurant -Taverna Lupilor- 350 locuri- 250 locuri parter plus mansarda, 70 locuri in crama (diferenta consta in separee micute), parcare proprie -supravegheata video si gratuita (350 locuri), loc de joaca pentru copii, internet, bar de zi, 2 lifturi interioare, 1 lift panoramic, 3 baruri, terasa 100 locuri, foisoare cu gratare.
Sali de conferinta: 4 – 2 de 150 de persoane,1 de 70 persoane si 1 de 300 locuri. Dotari: videoproiector, ecran, flipchart, sonorizare.

Dotari camere:TV -plasma, minibar, seif, baie cu cada -sau dus, balcon, internet, telefon.

Număr total camere: 56
Duble: 41 – dintre care 2 camere duble sunt pentru persoane cu dezabilitati.
Apartamente: 4 – dintre care 2 apartamente deluxe si 2 apartamente junior. Apartamentele deluxe dispun de semineu si jacuzzi, dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila.
Apartamente junior: 2
Triple: 11 – sunt formate din pat dublu twin si canapea extensibila sau pat pentru o singura persoana.

Servicii:spalatorie, calcatorie, room- service.

Check-in incepand cu ora: 15:00 ; check-out pana la ora: 12:00.

Servicii masa:se acorda in unitatea restaurant Taverna Lupilor, categoria 4 stele, mic dejun bufet/a la carte, pranzul si cina in sistem a la carte.

Facilitati copii:(in camera cu 2 adulti):
Pentru copiii pana in 7 ani cazarea este gratuita.

Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita – semi-olimpica, incalzita cu acces exterior vara, SPA -sauna umeda, sauna uscata, masaj, teren tenis, sala fitness, biciclete, jacuzzi, masaj, sporturi in sala amenajata (fotbal, tenis, handbal, baschet, volei, ping-pong), cosmetica, coafor, manechiura, pedichiura.

Distractie:sala de bowlling, biliard, paint-ball, la cerere se pot organiza plimbari cu ATV-uri, sanii sau carute trase de cai, loc de joaca pentru copii (interior si exterior), petreceri pentru copii cu clovni si face-painting, teatru de papusi/proiectie film pentru copii, tiroliana, panou de alpinism, tenis de picior, tir cu arcul, cursuri de inot/aqua-gym/concurs polo, foc de tabara cu muzica folk/vin fiert, dansuri populare romanesti/grecesti/Latino, parada mascotelor.

Atractii turistice:Castelul Bran, Muntii Bucegi.

HOTEL MARIDOR

 

 

 

 

 

Adresa: Bran – Zarnesti, Sat Tohanu Nou, Strada Branului, Nr. 98, Jud. Brasov
Complexul este format din 3 corpuri de cladiri si este situat la intrarea in Tohanul Nou. Pe langa cele 3 corpuri de cladiri are multe facilitati pentru activitati in aer liber: piscine (inclusiv pentru copii), loc de joaca pentru copii, terenuri de sport, foisor pentru gratar, terasa dar are si un centru interior de recreere cu 4 piste de bowling, biliard, ping pong.
Informatii si dotari hotel

Dotari generale:restaurant, parcare proprie -gratuita, in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, terasa in aer liber, foisoare.

Sali de conferinta: 3 – capacitate intre 40-250 persoane

Dotari camere:TV, telefon, baie cu cabina de dus, acces pe baza de cartela.

Număr total camere: 107 – dispuse in 3 corpuri de cazare
Duble: 100 – dintre care 65 camere duble matrimoniale si 35 camere duble twin.
Apartamente: 7 – dispun de living cu canapea, masuta, telefon si TV si dormitor cu pat matrimonial si tv si 2 bai (cu cabina de dus sau cada cu hidromasaj).

Servicii masa: se acorda in restaurantul propriu, in regim a-la-carte.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber, piscina acoperita, teren sport mixt, sala fitness, sauna.

HOTEL WOLF 1

 

 

 

Complexul Wolf este situat la 1.5 km de Castelul Bran.
Adresa: Bran, str. Branului nr. 36, cod 507025, jud. Brasov.
Complexul Wolf si-a intregit imaginea prin inaugurarea unui nou hotel, Hotel WOLF 2**** care se adauga Hotelului Wolf 1 ***.
Hotelul, finalizat in 2009, dupa un an de munca asidua, chiar daca ocupa o suprafata de peste 6000mp si este structurat pe 5 nivele, creeaza o destinatie ideala atat pentru escapadele de sfarsit de saptamana cat si pentru intalniri de afaceri importante prin imbinarea stilului modern cu cel clasic si al luxului cu rafinamentul.

Dotari generale: restaurant -Taverna Lupilor- 350 locuri- 250 locuri parter plus mansarda, 70 locuri in crama (diferenta consta in separee micute), parcare proprie -supravegheta video si gratuita (350 locuri), loc de joaca pentru copii, internet, bar de zi, 3 baruri, terasa 100 locuri, foisoare cu gratare. Sali de conferinta: 4 – 2 de 150 de persoane, 1 de 70 persoane si 1 de 300 locuri. Dotari: videoproiector, ecran, flipchart, sonorizare.

Dotari camere: TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -cablu, telefon.

Număr total camere: 18 – cu paturi twin. Duble: 18 – pot fi valorificate si in regim single.

Servicii: spalatorie, calcatorie, room- service.
Check-in incepand cu ora: 15:00 ; check-out pana la ora: 12:00.

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Taverna Lupilor, categoria 4 stele, mic dejun bufet/a la carte, pranzul si cina in sistem a la carte.

Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, SPA -saune umede, saune uscate, masaj, teren tenis, sala fitness, biciclete, jacuzzi, masaj, sporturi in sala amenajata (fotbal, tenis, handbal, baschet, volei, ping-pong), cosmetica, coafor, manechiura, pedichiura.

Distractie: sala de bowlling, biliard, paint-ball, la cerere se pot organiza plimbari cu ATV-uri, sanii sau carute trase de cai, loc de joaca pentru copii (interior si exterior), petreceri pentru copii cu clovni si face-painting, teatru de papusi / proiectie film pentru copii, tiroliana, panou de alpinism, tenis de picior, tir cu arcul, cursuri de inot / aqua-gym / concurs polo, foc de tabara cu muzica folk / vin fiert, dansuri populare romanesti / grecesti / Latino, parada mascotelor.

Project Details

Categories: