Modalitati de plata

Plata cu numerar

Aceasta metoda de plata este recomandata in cazul in care nu aveti un card bacar VISA sau MASTERCARD si este de asemenea o metoda de plata sigura si accesibila. Dupa efectuarea rezervarii online, te rugam sa contactezi agentia Expert Travel pentru a verifica disponibilitatea produsului rezervat si timpul limita pentru mentinerea rezervarii in vederea achitarii acesteia in cazul in care nu a fost achitata integral pe site. Rezervarea efectuata va fi considerata ferma dupa achitarea serviciilor, iar in cazul in care nu contactati agentia Etalon Travel in cel mult 48 de ore, rezervarea va fi anulata automat din sistem.


Plata prin transfer bancar

Alegerea platii prin banca presupune ca, dupa efectuarea rezervarii on-line, sa va prezentati la orice sucursala a unei banci la care detineti conturi, avand asupra d-stra factura proforma pe care o ve-ti primi de la noi prin e-mail.


Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale , pe baza careia puteti opera plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita/scadent de plata sau de emitere al biletului de avion/documentelor de calatorie/dupa caz.


Puteti opta si pentru DEPUNERE DIRECTA in CONTURILE NOASTRE - la una din suscursalele BRD sau ING in cazul in care nu aveti cont la nici o banca, avand asupra d-stra factura proforma pe care o ve-ti primi de la noi prin e-mail.


Va rugam sa ne trimiteti confirmarea platii in cel mult 48 de ore de la primirea facturii prin e-mail la office@etalontravel.ro pentru a putea transforma rezervarea in una ferma.


In cazul in care acest termen este depasit, sistemul anuleaza automat rezervarea facuta. Dupa primirea dovezii platii vei primi documentele de calatorie pe adresa de e-mail furnizata.


Etalon Travel nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care produsele turistice achitate nu mai au disponibilitate in momentul confirmarii incasarii platii in contul Etalon Travel.


Plata cu cardul

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul Dvs. bancar online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in agentia noastra de turism.


IN CURAND : PLATA CU CARDUL DIRECT PE SITE !!!