CINE SUNTEM ?

Noi nu avem Oferte Speciale , SPECIAL esti doar TU, CALATORUL NOSTRU!

Fondata in anul 2011, Etalon Travel este o agentie touroperatoare structurata pe urmatoarele departamentele de baza:

 • INCOMING si turism intern
 • OUTGOING

Agentia Etalon Travel a inregistrat o evolutie pozitiva pe piata de turism pana in prezent , datorita calitatii serviciilor de calatorie oferite.

Oferim calitate si siguranta!

CEO Etalon Travel: "Ne dorim turisti fericiti si multumiti,de aceea am selectat cu atentie si rigurozitate hotelieri, tour-operatori romani si parteneri externi cu credibilitate, cu vechime si traditie in piata turistica si care ne ofera certitudinea serviciilor de calitate."

Echipa noastra este formata din profesionisti, unii chiar cu experienta de peste 25 ani de ani in domeniu, iar impreuna ne dorim prin acest proiect sa ne asumam intreg parcursul dumneavoastra de la cunostinta cu noi pana la intoarcerea din cea mai frumoasa vacanta la care ati visat dintotdeauna. Specialistii nostri participa la activitatii si calatorii de informare in destinatiile promovate astfel ca pot garanta calitatea hotelurilor, tururilor si vizitelor recomandate.

Etalon Travel va ofera garantat servicii de cea mai buna calitate la preturi reale si avantajoase, iar oferta sa este bazata pe relatii directe cu cei mai buni touroperatori , transportatori si hotelieri din domeniu. Pasiunea pentru calatorii a echipei noastre este nelimitata, iar din placerea de a o impartasi consultantii nostri nu reprezinta doar agenti de vanzari, ci si asistentii personali de calatorie ai turistilor.


Misiunea noastra devine confortul in vacanta dumneavoastra, indiferent de bugetul pe care il alocati si de modul in care va petreceti timpul liber. Iar calitatea, promptitudinea si corectitudinea sunt caracteristicile pe care ni le asumam!


Obiectivele principale ale companiei sunt definite de un client multumit, iar specialistii in turism Etalon Travel sunt dedicati servirii in totalitate clientilor, fiind un important furnizor de experiente si de servicii turistice premium. De asemenea tinem cont de observatiile si sesizările clientilor nostri si pe baza lor urmărim să ne îmbunătătim în permanentă performantele si calitatea serviciilor oferite. Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea si pregătirea continuă a personalului, în vederea dezvoltării competentelor profesionale si a abilitătii de a oferi servicii de cea mai bună calitate.


Diversitatea produselor noastre:
Etalon Travel- etalonul pentru servicii de turism personalizate

 • Vacante balneo /de recreere / tratament si servicii SPA in ROMANIA
 • Cazari individuale de tranzit cit si Vacante Sezoniere/Tematice (Excursii si insotitori de Grup/Ghizi) in ROMANIA
 • Grupuri de Conferinte/Team-building si Corporate in ROMANIA
 • Cazari hoteliere in marile orase ale lumii dar si zone mai putin cunoscute
 • City break- Indiferent daca este vorba de marile metropole europene sau orase mai mici.
  Ofertele Etalon Travel pentru acest tip de turism dispun de o mare flexibilitate la transport, categoria de cazare, sau bilete pentru evenimente.
 • Chartere avion din Romania in perioada de sezon: Grecia, Turcia, Spania, Italia, Franta, Cipru, EAU, Egipt si multe alte destinatii cu pachete de avion dinamice.
 • Chartere autocar, Circuite turistice in toata lumea, Senior travel
 • Destinatii exotice printre care cele mai populare si cerute: Rep.Dominicana, insulele Maldive, Bali, Seychelles, Mauritius, Thailanda, etc.
 • ........si orice altceva aveti nevoie si nu gasiti pe site-ul nostru in materie de VACANTE si CALATORII. Trebuie doar sa ne contactati si solicitati!


Viziunea agentiei este să devina un nume important în domeniul turismului, oferindu-le clientilor solutii complete si stabilind cu ei relati pe termen lung.